diumenge, 8 de gener del 2012

Autèntic Delta del Mekong

10.42h hora local.
Avui ens hem llevat molt aviat, a les 5.40h del matí perque a les 6h hem quedat amb un noi d'aquí que ens ha de portar a veure el mercat flotant de Cai Be. Ha valgut la pena la matinada per veure sortir el sol i com comença la vida als carrers i al Mekong. A les 6 en punt passavem pel mercat i l'activitat ja era frenetica. A les 6.05 pujavem a la barca i començavem un recorregut de poc més d'una hora que ens endinsaria pels canals del riu cap un altre ritme de vida.
Sense saber ben bé que ens esperava, primer hem passat pel mercat flotant on hem vist com els locals compraven i venien, majoritariament fruita. Despres ens hem aturat i hem baixat de la barca per veure dos llocs, un on produeixen mel i altres productes de les abelles, i un altre per veure com treballen el coco per fer-ne carmel i com aprofiten tot de l'arros, fins i tot de les vaines que utilitzen com combustible.
Ens han servit una mena de té d'arros amb mel i taronja, molt bo. Ens han volgut vendre mil souvenirs, com sempre i els hem comprat una mena de "tortas" dolces que estaven bones i perque començava a apretar la gana i encara no haviem esmorzat res.
De tornada a la barca i una horeta i escaig més per arribar fins a la casa de la familia on dormirem aquesta nit. I primera aventurilla tipica d'aquí: en cesc i jo, el guía, les 2 bosses i la resta de trastos a sobre d'una moto escarransida per uns camins estrets al costat del riu per arribar fins al destí. Acollonida!!! El video val la pena!
Ara a jeure i no fer res fins que el sol baixi i no faci tanta calor. Agaferem unes bicis i anirem a voltar la illa.








1 comentari:

  1. xicu alla l'hamaca se't veu una mica de papada, oju no et relaxis massa!!!

    ResponElimina