dilluns, 16 de gener del 2012

Cambotja

Ja hem deixat Vietnam, només per uns dies, per visitar el país veí CAMBOTJA. Un matí d'enllaços fins arribar a la frontera i, seguidament, fer un trajecte de 45 Km amb moto fins arribar a Kep.
Ja us podeu imaginar com déu ser 45 Km. amb moto i de paquet, i a més un pel cagat perquè conduia un senyor d'edat força avançada i amb uns reflexos bastant justos.
Ja som a Kep i una vegada més salvats d'una nova excursió pels camins de sorra vermellosa de l'Àsia. Bruts, plens de pols i amb el cul cascat però contents de gaudir d'un plat de crancs acabats de pescar just a davant del mar.
Kep no és gaire gran així que decidim agafar un bus i fer una mica més de ruta per anar a dormir fins a Kampot, ciutat principal d'aquesta zona.
Carregats amb les motxiles anem per buscar hotel. Ens instalem, descansem una mica i llavors agafem unes bicis per anar a conèixer el centre.
Descobrim petits monuments de la zona, tot passejant sobre la bici i fent les fotografies de rigor. Un cop recorregut mig camí treiem diners perquè ja estem una mica peladets i fins ben entrada la nit no parem de fer vols i tombar davant el canal principal.
Desprès de 12 dies d'arròs, noodles i ingredients desconeguts, avui ens ve de gust una hamburguesa amb patates que mengem al Bliss un lloc de motxilleros força animat. Que bona!
Juab kh'nia th'ngay krao-y! (Fins aviat!)






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada