dissabte, 14 de gener del 2012

Últim dia al paradís

Ja hem deixat de matinar i esmorzem a hores normals. Avui un estofat de vedella a lo vietnamita i ja estic a punt per donar gas a la yamaha sirius 125.
Un cop decidit el recorregut, agafem camí a An Thoi, sud de l'illa, per conèixer i fascinar-nos amb més racons verges i únics d'aquest país. Veiem el port, el centre i acabem visitant la presó del cocoter; presó que es van apoderar els americans durant la guerra per tancar els militants del viet cong. Ara mig reconvertida en museu, es poden visitar les garites on els tenien tancats així com les diferents tortures a les que els van sotmetre. Brutal!
Ja és hora de beach, i anem cap a la millor platja, segons els de qui, de tot Phu Quoc, Bai Sao.
Disfrutem, mengem fruita i deixem paralitzat el cervell fins hora de dinar.Toca oxigenar les neurones i la solució és un entrepa de mongetes verdes amb nems vietnamites, en resum, boníssim.
Ara el cos respon i acabem l'aventura a la platja de Ong Lang, tot recorrent poblets de camí al destí.
Amb el cos torrat ens deixem caure a l'aigua i gastem el temps xerrant dels petits detalls d'aquest territori i la humiltat dels pescadors que viuen a la vora de mar amb una cabana i un plàstic que fa de sostre. Tornem a casa amb un somriure de felicitat i esperant la propera aventura que comença demà a les 6h: CAMBOTJA!!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada