dijous, 2 de febrer del 2012

Nha Trang - Hoi An

Hem arribat a Hoi An, paradís per compra roba i fer-se un traje a mida. Potser en Cesc marxa d'aquí amb el traje del casament?
Ahir vam fer una parada tècnica a Nha Trang on hem passat una nit i gairebé dos dies. Ens venia de gust una mica de platja però la veritat no l'hem pogut gaudir gens. El temps no ens ha acompanyat gaire, molt ennuvolat i amb vent. El segon dia, fins i tot va ploure una mica. Cap a les sis de la tarda agafem l'Sleeper Bus (aquest cop ens assegurem que siguin llits) i ens preparem un parell de somnovits per començar un viatge de dotze horetes, amb pluja, travessant ports de muntanya i amb un tràfic que ni l'operació sortida de Setmana Santa.
Arribem a les set del matí i ens dona la benvinguda un exèrcit de tigres vietnamites per escurar-nos les butxaques; volen vendre de tot, aigua, motos, nits d'hotel, excursions... Encara amb els llençols enganxats a la cara ens escapem com podem i fem un petit passeig fins al centre que ens va bé per espabilar-nos i estirar les cames. Amb les motxilles a lloc i ben esmorzats, sortim a descobrir un poblet que ens recorda molt a Girona, les cases del riu, els carrers del barri vell plens de botigues... Potser que ens enyorem també una mica!
Per demà tenim previst fer un curs de cuina per aprendre alguna de les especialitats del país així que si algú dubtava, sí, quan tornem us prepararem alguna cosa típica.
El curs ha estat una de les millors experiències a Vietnam. L'hem anat a fer a l'escola restaurant Morning Glory, molt recomanable. Ah! L'Alana no ha deixat cap dels dits sense llepar! Totes les receptes han sigut espectaculars.
Ara només toca seguir gaudint i deixar-nos portar.













4 comentaris:

  1. Carinyets ja veig que no pareu..quina enveja esteu donant-me!! Cabrona estàs més morena que a l´estiu!! Per ací nevant!! morts de fred.. Ja vos queda menys d´aventura paradisiaca..disfruteun al màxim!! vos estime. Carla.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eooo! Si ja s'acaba l'aventura però estrm aprofitant al màxim. Fins molt molt aviat. Nosaltres també us estimem moooooooolt! Una abraçada enorme i molts records per tota la familia

      Elimina
  2. Dues coses:

    Alana que portes a la motxila???!!!! Diosss

    aquest curs de cuina el volem verificar ehhh

    una abracadaaa

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja! porto amb en xicu a dins! aixi nomes reservem una single! i siiiii hem de practicar aquestes receptes que estaven bonissimes! passeu-ho molt be! fins aviat!

      Elimina